Ha segítségre van szüksége

A Református Pályázati és Beruházási Szolgálat (Református PBSZ) jogelődje, a Pályázati Iroda 2016. január 1-jével abból a szükségességből és felismerésből született meg, hogy a Magyarországi Református Egyház (MRE) minden szervezete és intézménye számára egyaránt kiemelten fontos a működésükhöz, a szolgálataik fejlesztéséhez, illetve a különböző társadalmi szerepvállalásukhoz szükséges külső források bevonása és ezeknek a forrásoknak a hatékony, szabályszerű felhasználása.

2022. januártól új elnevezéssel, kibővült feladatkörrel, de változatlanul magas szintű szakmai felkészültséggel és gondos odafigyeléssel nyújtjuk szolgáltatásainkat a hozzánk forduló református szervezetek és intézmények részére.

Segítünk

  • a megfelelő pályázati forrás megtalálásában,
  • a projektek megtervezésében,
  • a pályázati dokumentációk összeállításában, benyújtásában,
  • az EU-s, illetve hazai támogatásból finanszírozott projektek megvalósításában és
  • a tervezett, vagy a már megvalósítás alatt lévő projektekhez kapcsolódóan felmerült kérdések esetén!

Kérjük, forduljanak bizalommal egyháztámogatási szakértőnkhöz, Rácz Andráshoz (racz.andras@reformatus.hu), aki készséggel áll rendelkezésükre, hogy elképzeléseikből valóság legyen!Pályázati alapcsomag és használati útmutató

A Magyarországi Református Egyház hazai támogatások és uniós források felhasználásával megvalósuló projektekkel foglalkozó szervezeti egysége a Református Pályázati és Beruházási Szolgálat.

Megalakulásunk óta, az elmúlt években számos sikeres projektet valósítottunk meg, vagy működtünk közre projektek megvalósításában, és – tanulva ezekből, illetve a támogatási környezet változásaiból – kidolgoztunk egy olyan kiadványt, amely összesíti tapasztalatainkat a pályázatok világáról.

Az alábbiakban feltöltve találják a „Pályázati Alapcsomag és Használati Útmutató” címet viselő kiadványunkat, amely részletes támogatást nyújt a pályázatok, projektek megvalósításához. Bízunk abban, hogy hasznosnak találják, és mindennapi munkájukhoz segítséget biztosít!