Megújult egyházunk hivatalos honlapja

Megújult egyházunk hivatalos honlapja, a reformatus.hu. Ezzel párhuzamosan elindult a reformatusegyhaz.hu weboldalunk is. Az új felületre átkerültek a törvények, a dokumentumok, statikus tartalmak, a reformatus.hu pedig kizárólag a hírek, cikkek, videók közzétételének helyévé vált.

A változás mögött az a szándék húzódik, hogy egyértelműbbé tehessük olvasóink számára, mit hol találnak meg. A reformatus.hu korábbi formájában többféle szerepet próbált betölteni egyszerre. Napjaink tartalomfogyasztási szokásai azonban egy új megközelítést kívánnak.

Ezért a reformatus.hu felületünkön továbbra is megtalálják egyházunk híreit, megtekinthetik református műsoraink videóit, olvashatnak arról, mi történik egyházunkban. Aktuális, friss, az éppen történő egyházi élettel kapcsolatos információkért, valamint a napi igei tartalomért továbbra is látogassanak el hozzánk minden nap.

A reformatusegyhaz.hu felületünkön pedig megtalálják a törvényeket, dokumentumokat, egyházfőhatósági igazolást, ritkábban változó tartalmainkat. Olvashatnak egyházi szolgálatainkról, megtekinthetik térképünket egyházunk felépítéséről. Iskoláinkról, hittanoktatásunkról informálódhatnak, valamint különböző, az egyházi közélet működéséhez szükséges, hasznos információkat is megtalálhatnak új oldalunkon.

Jó olvasást kívánunk!